Het Aluminiumco. van Jiangyinsinpower, Ltd

 

Het professionele oprechte en krachtige aluminium dreef profielenleverancier uit!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Jiangyin SinPower Aluminium Co.,Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit industrieel aluminiumprofiel voor verkoop
Van goede kwaliteit industrieel aluminiumprofiel voor verkoop
Hallo Simon! Dank voor de gift voor mijn verjaardag van u! Wij zullen u laten weten wanneer wij de volgende orden van aluminium uitdreven profielen maken.

—— Jessica

De kwaliteit en de dienst zijn goed, is de levertijd elke keer punctueel.

—— streng

U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Bruce

Het is zeer aardig om met u samen te werken. Onze de productenverkoop van het aluminiumprofiel steeg over 30% onder uw hulp.

—— Johnny

Ja! Enkel Sinpower-is het Aluminium de beste vriendenleverancier van aluminiumprofielen van me

—— Veevenee

Ik ben online Chatten Nu

Jiangyin SinPower Aluminium Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Jiangyin SinPower Aluminium Co.,Ltd Jiangyin SinPower Aluminium Co.,Ltd Jiangyin SinPower Aluminium Co.,Ltd Jiangyin SinPower Aluminium Co.,Ltd Jiangyin SinPower Aluminium Co.,Ltd
Het Profiel dat van de aluminiumuitdrijving Lijnen veroorzaakt Het Profielextruder van de aluminiumuitdrijving Het anodiseren Aluminiumprofiel De Matrijzenfabriek van de aluminiumuitdrijving (vormlijnen) De Leverancier van het aluminiumprofiel

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BANNWAY
Aantal werknemers : 100~500
Jaarlijkse omzet : 500000-3000000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 80% - 90%
MaxSize: 400mm
MaxExtruder: 6,800 tonnager

Als het leiden en professionele aluminium uitgedreven profielenfabrikant, Sinpower-drijft de nadruk van de Aluminiumindustrie bij het ontwerpen, het produceren, de uitdrijvingsprofielen van het productie populaire aluminium, Aluminiumprofielen, aluminiumbuis, de deurprofielen van het aluminiumvenster, gordijngevelprofielen, heatsink profielen, en zonne opzettende systemen, aluminiumkader met de grootste extruder als tonnage 3.600 uit. Wij veroorzaken jaarlijks meer dan 100.000 van aluminiumton producten. Onze producten hebben goede verkoop niet alleen in China maar ook in markten overzee zoals Amerika, Japan, West-Europa, Zuidoost-Azië en Australië.


Zij worden algemeen toegepast in aluminiumuitdrijving, wndow deur, gordijngevels, computerradiators, Advertentiemateriaal, openluchtleuningen, brug flex groeven en mobiele harde schijven. Wij kunnen producten volgens de beelden van cliënten of modellen met kwaliteitswaarborg ook opstellen. De Fabrikant van de Uitdrijvingsprofielen van het precisiealuminium Ons bedrijf behandelt gebied van meer dan 180.000 vierkante meters en stelt 1000 werknemers tewerk

 

Wij voeren geavanceerde aluminiumuitdrijving in veroorzakend lijnen van Duitsland, Italië en Taiwan bijvoorbeeld:

 

20 uitdrijvingslijnen 6 het anodiseren lijnen,

1 vormende lijnen;

4 gietende lijnen;

3 lijnen van de poederdeklaag;

houten 1 beëindigt lijnen.

 

Vooral, kunnen onze 18 uitdrijvingslijnen bijna elke vraag van producten op de markt, met grootste 2.500 ton wegen en kleinste ontmoeten die 500 ton wegen. Deze geavanceerde faciliteiten zijn de betrouwbaarste basis om onze jaarlijkse productie boven 40.000 ton en jaarlijkse verkoop boven 3 miljard yuans jaarlijks te verzekeren.

 

Als professionele fabrikant van de aluminiumuitdrijving, produceren wij uitgedreven aluminium met het materiaal van de kwaliteitslegering; AA6063, AA6061, AA6082, AA6005 met thermische behandeling als T5, T6, T66 enz.

 

http://www.aluminium-extrudedprofiles.com 

Contactgegevens
Jiangyin SinPower Aluminium Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Simon

Tel.: 86-13861681855

Fax: 86-510-8690-1657

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)